Esialgse info kohaselt kaotas 28-aastase naise juhitud sõiduauto libedal teel valesti valitud sõidukiiruse ja –võtete tõttu juhitavuse ja sõitis teelt välja paremale poole vastu puud, teatas Lõuna prefektuur.

Sündmuskohale saabunud politseinikud tuvastasid, et naise sõiduvahendil olid all suverehvid. Liiklusõnnetuses sai vigastada autos reisijana viibinud 6-aastane laps, kes toimetati TÜ Kliinikumi tervisekontrolli. Peale esmaabi lubati laps kodusele ravile. Juht oli kaine ning autos kasutati nõuetekohast turvavarustust. Tee sündmuskohal oli jäine ja libe.

Politsei tuletab meelde, et ilmaolude muutudes peab autojuht uute tingimustega arvestama ja kohanema ning valima vastavalt teeoludele õige sõidukiiruse. Hommikusel tipptunnil tuleks praegustes ilmastikuoludes varuda enam aega sihtpunkti jõudmiseks, et välistada libedal teel kiirustamine. Samuti tuleks vältida suverehvidega liiklusese asumist. Kindlasti puhastage enne sõidu alustamist sõiduk nii lumest kui ka jääst. Vältige ohtlikke ja järske manöövreid.