Põhja prefektuuri pressiesindaja Uku Tampere ütles Delfile, et eile õhtul enne kella kaheksat juhtus Viimsi veekeskuses Atlantis H2O õnnetus - veetoru alt basseinist leiti veest 42aastane naine. Koheselt reageerisid veekeskuse töötajad, kes tõmbasid naise veest välja ja hakkasid teda elustama.

Naine anti üle kiirabile ja ta toimetati üliraskes seisundis Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Politsei tegeleb juhtunu asjaolude selgitamisega.

Veepargi külastaja sõnul juhtus õnnetus lillast torust alla laskumisel. "Toru on kiire, pritsib silmad ja suu vett täis ja alla "lehtrisse" jõudes on tükk tööd, et jalad ette saada. Seejärel kukud aga 1,80 m vette ja su peale voolab rohkel hulgal vett," kirjeldas eile Atlantise veeparki külastanud mees. Tema sõnul leiti naisterahvas basseini põhjast, vetelpäästest mõne meetri kauguselt. "Poistel oli tegemist lobisemisega ja toimunut ei jälginud," nentis ta.

Sama lilla toru oli veepargi kodulehe andmetel neljapäeval ja reedel suletud, külastajatele avati see taas samal päeval, kui õnnetus juhtus.

Hommikul ei olnud veepargi esindaja nõus juhtunut lähemalt valgustama. "Kahjuks me ei jaga mingeid kommentaare," öeldi Delfile veepargi infotelefonilt ja pandi toru ära.

Vähem kui tund aega tagasi avaldas Atlantis H2O Aquaparki meeskond oma Facebooki lehel järgmise postituse: "Oleme eile veekeskuses juhtunud õnnetuse pärast sügavas mures ja teeme koostööd politsei ja teiste järelvalveorganitega juhtunu täpsete asjaolude välja selgitamiseks. Meiepoolsed põhjalikumad kommentaarid kõikide Eesti telekanalite õhtustes uudistes. Soovime kogu hingest kiiret paranemist kannatanule ja jõudu lähedastele."

Atlantis H2O Aquapark avas uksed esimestele külastajatele 10. augustil, vee- ja avastuskeskuse pidulik avamine peaks toimuma 24.augustil.

Politsei esialgsetel andmetel leiti naine uppununa, hiljem selgus, et meedikutel õnnestus ta elustada. Politsei palvel lükkasime uudise avaldamise hommikuni, et täpsustada juhtunu asjaolusid. Samuti erineb naise tegelik vanus esialgse info põhjal avalikustatud vanusest.