Politsei Põhja prefektuuri pressiesindaja Seiko Kuigi sõnul sai täna pärast kella 9 häirekeskus teate, et Tallinnas D-terminali juurest merest leiti mehe surnukeha. Pinnaltpäästjate abiga tõsteti surnukeha veest välja.

Mees pidi 19. novembril kell 23.50 laevaga Tallinnasse jõudma. Kadunuks jäänud mehe abikaasa sõnul oli mees nende viimase telefonikõne ajal stressis.

Politseinikud kontrollisid samal päeval sadama kaamerasalvestisi, kuid kirjeldustele vastavat meest laevast ei väljunud ning hiljem leiti laeva tekilt leiti mehele kuuluv kott. Politseinikud suhtlesid info kogumiseks ka laeva personaliga.

Laevas nähti meest viimati kell 21.59. Lisaks veenduti, et mees pole bussiga Tallinnast lahkunud. Politseinikud suhtlesid mehe lähedastega ning kontrollisid haiglaid, kuid teda ei leitud. Mehe kirjeldus ja fotod edastati ka kõikidele Harjumaa patrullidele.

„Kogutud info põhjal on kahjuks kõige tõenäolisem, et mees kas kukkus või hüppas laevalt merre,“ ütles Kesklinna politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Jelena Mirošnitšenko. Hetkel selgitatakse veel juhtunu asjaolusid.