Eile kella 16 ajal sai politsei väljakutse Piritale, kus Purde ja Kase tänava ristmiku juures oli tekitatud kehavigastusi 20-aastasele naisele. Esialgsetel andmetel ründas tänaval jalutanud noort naist võõras mees ning lõi noaga, tekitades sellega kannatanule mitmeid haavu, ütles Delfile Põhja prefektuuri pressiesindaja.

Kiirabi viis viga saanud naise haiglasse. Tema vigastused ei ole eluohtlikud ning ta paraneb.

Täna pärastlõunal pidasid Põhja prefektuuri isikuvastaste kuritegude teenistuse uurijad pussitamises kahtlustatavana kinni 34-aastase mehe, keda on ka varasemalt vägivallakuritegude eest karistatud.

Politseileitnant Rait Pikaro sõnul on sellised tänaval ründamised väga harvad, ent vaatamata sellele oma olemuselt ohtlikud ja hirmutunnet tekitavad. „Iga selline ootamatu rünnak on šokeeriv ning politsei teeb kõik endast oleneva, et inimese elu ja tervist ohtu seadvate kuritegude toimepanijad kiiresti tabada.“

Mis põhjusel noor naine rünnaku ohvriks langes ning kõik muud juhtunuga seotud asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluse käigus. Politsei tänab juhtunut pealtnäinud inimesi, kelle tunnistused ja isikukirjeldus aitasid kaasa kuriteos kahtlustatava kiirele kinnipidamisele.