Politsei sai kell 8.21 teate liiklusõnnetusest Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 104. kilomeetril Halinga vallas Tarva külas. Kokku põrkasid sõiduautod KIA ja Toyota, liiklus sündmuskohal oli häiritud.

Esialgse info kohaselt oli KIA Ceed liikumas Tallinna suunas ning Pärnu suunas liikunud Toyota, mida juhtis 58-aastane Larisa, oli sooritamas möödasõitu ja põrkas vastutuleva KIAga kokku. Kokkupõrke tagajärjel paiskus KIA vastu teeäärset puud. Sündmuskohal hukkus KIA roolis olnud 42-aastane Õnne-Ly, kes oli õnnetuse juhtumise ajal autos üksi, teatas Lääne prefektuuri pressiesindaja Kaja Grak.

Toyota juht vigastada ei saanud. Toyotas oli peale juhi veel kolm inimest - kõrvalistmel 22-aastane Jekaterina ning tagaistmel 20- ja 25-aastased Viktor ja Ervin. Kiirabi toimetas nad haiglasse tervisekontrolli. Toyota juht oli kaine.

Õnnetuse täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus, menetlust juhib Lääne ringkonnaprokuratuur.

Lääne prefektuuri kriminaalbüroo juht Nils Sempelson tunneb kaasa hukkunu lähedastele. Ta paneb kõigile liiklejatele südamele, et muutlike ilmastiku- ja teeoludega on oluline olla liikluses ettevaatlik ning möödasõidule asudes tuleb veenduda selle manöövri ohutuses.

Jaga
Kommentaarid