Täna kella 14.10 paiku sai häirekeskus teate, et Saaremaal Sauvere külas on juhtunud liiklusõnnetus.

Väljakutset lahendanud Kuressaare jaoskonna komissar Andres Luik ütles, et esialgsetel andmetel püüdis sõiduauto Toyota Land Cruiseri juht teha möödasõitu sõiduautost Peugeot, kuid kuna viimane alustas parasjagu vasakpöörde tegemist, põrkasid sõidukid kokku.

Avariis said sõidukis Peugeot reisinud kaks inimest viga ja nad viidi täiendavaks tervisekontrolliks haiglasse. Toyota juht viga ei saanud. Politsei alustas avarii üksikasjade selgitamiseks menetlust.

"Kuigi selle avarii üksikasjad on veel selgitamisel, tuletame meelde, et mistahes manöövrit planeerides tuleb aegsasti suunatuli sisse lülitada. Ainult nii saavad teised liiklejaid aimu teie kavatsustest ning tekib võimalus ohuolukordi ära hoida. Möödasõitu planeerides peab jällegi hoolsalt jälgima, kuidas ees liikuv sõiduk käitub. Kui ees liikuv masin hoiab telgjoone lähistele ning hakkab aeglustama, võivad suunatule sisse lülitamise ja pöörde alustamiseni jääda vaid loetud sekundid, mis ei ole piisav ajavaru ohutu möödasõidu sooritamiseks," märkis komissar.