Kohale sõitsid Lasnamäe, Kesklinna ja Lilleküla päästemeeskonnad. Põleng oli Tallinna külmhoones, kus teisel korrusel põles penoplast. Hiljem selgus, et põleng oli siiski levinud ka kolmandale korrusele. Põleng lokaliseeriti 13.54.

Üks hoone töötaja hingas sisse suitsu ja viidi haiglasse.

Külmhoone teatas, et tootmist põleng ei mõjuta. "Täna keskpäeval süttis Premia Tallinna Külmhoone territooriumil mahajäetud kõrvalhoones koristus- ja hooldustööde käigus äraviskamiseks mõeldud penoplast. Põleng saadi kontrolli alla 10 minutiga, suitsu sisse hinganud koristustööline viidi haiglasse täiendavasse kontrolli," täpsustas ettevõte põlenguga seotud infot.

Premia Tallinna Külmhoone juhi Aivar Ausi sõnul tegutses koristus- ja hooldustöid läbiviinud ettevõtte Removal töötaja väga kiiresti ja professionaalselt. „Põleng suudeti kiiresti likvideerida. Kuna aga territoorium on tootmise eripärast tulenevalt kõrgendatud järelevalve all, siis tulid kohale täiendavad abijõud päästeametist. Haiglasse viidud koristusfirma töötaja on täie tervise juures ja pääseb lähiminutitel haiglast koju,“ selgitas juhtunut Aus. „Tegemist oli meie territooriumil asuva mahajäänud kõrvalhoonega. Meie tootmistegevust juhtunu kuidagi ei puuduta ja ka ümbruskonnale ohtu ei kujuta.“