Kella 9 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinna–Pärnu–Ikla maantee 103. kilomeetril, kus põrkasid kokku kaks sõiduautot, teatas Lääne prefektuuri pressiesindaja.

Esialgse info kohaselt oli Tallinna suunas liikunud Läti registreerimisnumbriga sõiduauto BMW tegemas möödasõitu eessõitvast sõidukist ning põrkas kokku vastutuleva sõidukiga Toyota Avensis. Kiirabi toimetas õnnetuspaigast haiglasse BMW-s olnud neli meest ning Toyotas olnud kaks naist. Üks meestest suri, naiste vigastused rasked ei olnud ning nad saadeti kontrollimisele.

Toyotat juhtis 1975. aastal sündinud Kristel ja kõrvalistuja oli 1982. aastal sündinud Anastassia. Sõiduautot BMW juhtis Deniss (1987), kaasreisijateks olid Ruslans (1990), Jurijs (1988). Teel haiglasse suri Aleksandrs (1988).

Pärnu politseijaoskonna patrullteenistuse juht Imre Veber sõnas, et inimesed peavad olema väga hoolikad: üks päev paistab päike ja on sula, järgmisel päeval on valitsemas talv. Ta lisas, et õnnetuse hetkel oli teel oli lörtsisegu ja libe ning nähtavus halb.