Täna õhtul kella 22:15 paiku kinnitas politsei, et Anastassia on üles leitud ning viibib oma perekonna juures. Täpsemaid detaile toimunu kohta lubati avaldada homme.

Politsei pressiesindaja Jelena Filippova ütles Delfile, et politsei alustas koostöös piirivalvurite ja vabatahtlikega aktiivseid otsinguid täna hommikul kella 10 ajal. Selle käigus kammiti läbi tüdruku elukoha läheduses olevad metsatukad ja võimalikud kohad, kus tüdruk viibida võiks, kuid tulemusi see ei andnud.

Pärast lõunat aktiivsed otsingud küll võimude poolt vihjete puudumise tõttu lõpetati, kuid Narvas viibiva Delfi fotograafi sõnul on vabatahtlikud endiselt koondumas, et tüdruku otsinguid jätkata. Täna otsisid politseinikud läbi ka hüljatud maju.

Fotograafi teatel panevad vabatahtlikud sotsiaalmeediasse üles teateid koondumaks uuesti tüdruku ülesleidmiseks. Narva politsei paneb inimestele südamele, et vabatahtlike otsingute korraldamist koordineeritaks ka korrakaitsjatega, et mitte kulutada jõudu samade alade mitu korda läbi kammimiseks.

Narvas on mõnele poole üles pandud ka otsimiskuulutused, kus lisaks Anastassiale otsitakse taga ka 15-aastast Narva tüdrukut Karinat, kes läks teisipäeva hommikul kooli, kuid õhtul sealt koju tagasi ei tulnud. Kuulutusel on kirjas, et Karina võis liikuda ka Tallinnasse sugulaste juurde.

13-aastane Anastassia lahkus oma elukohast Narvas teisipäeval kella 20 ajal.