Politsei sai teate esimese liiklusõnnetuse kohta kell 10.20. Esialgsetel andmetel kaldus Tallinna-Narva maantee 109. kilomeetril sõiduauto vastassuunavööndisse ja põrkas kokku järelhaagisega veoautoga. Sõiduautos üksinda olnud juht viidi Rakvere haiglasse. Sündmuskohal oli liiklus häiritud, mistõttu politseinike reguleerimismärguannete peale lasti sõidukeid kolonniti läbi.

Pool tundi hiljem juhtus järgmine liiklusõnnetus ühes kolonnis, kus veoauto sõitis tagant sisse kaubikule. Libeduse tõttu tegi veoauto pirueti ja sõitis kraavi. Kuna veoautol oli järel pikk haagis, siis jäi see risti maanteele, sulgedes ühe sõidusuuna.

Rakvere politseijaoskonna juht Joel Alla pöördub kõigi liiklejate poole, et nad oleksid liikluses äärmiselt ettevaatlikud. „Kuna maanteed on libedad, võib iga väiksemgi järsk manööver kaasa tuua liiklusõnnetuse. Kindlasti peab pikivahet hoidma, et jõuaks takistuse või ohu korral õigeaegselt pidurdada,“ ütles Alla.

Politsei palub jätkuvalt Tallinna-Narva maantee 109. kilomeetri kandis liiklevatel sõidukijuhtidel olla tähelepanelik, sest liiklusõnnetuses kannatada saanud sõidukid on veel sündmuskohal ja nende ära transportimisega läheb aega.