"Liiklusõnnetus juhtus kell 13.49 Linnamäe teel Lasnamäel. Esialgsetel andmetel liikus sõiduauto Toyota, mille roolis oli 42-aastane naine, mööda Linnamäe teed suunaga Priisle poole, kui toimus kokkupõrge sõiduautoga Honda, mis liikus kõrvaliselt tänavalt – Muhu tänavalt – Linnamäele teele," ütles PPA pressiesindaja Viktoria Korpan Delfile ja lisas, et Honda roolis oli 60-aastane naine.

Kokkupõrkes sai kannatada Toyota juht ja ta toimetati haiglasse. Toyotas reisijana viibinud 16-aastane noormees kannatada ei saanud. Hondas teisi reisijaid polnud. Mõlemad juhid olid kained ja neil on vastava kategooria juhtimisõigus.

Põhja prefektuuri liiklusjärelvalve keskuse avariipolitseinik Heleni Puusemp sõnas, et juhtunu täpsed asjaolud selgitab välja menetlus. "Kuid kõrvaliselt teelt põhiteele välja sõites tuleb olla väga tähelepanelik, eriti kui on tegemist tiheda liiklusega teega. Enne manöövrit tuleb peateel liikuvad sõidukid mööda lasta ja hakata liikuma siis, kui olete veendunud manöövri ohutuses," sõnas Puusemp.

Liiklusõnnetuse järel oli liiklus Linnamäe teel häiritud, tavapärane liiklus taastus kell 14.40.

Sel aastal on Lasnamäe linnaosas juhtunud 82 liiklusõnnetust, milles on hukkunud kaks ja saanud kannatada 103 inimest. 2018. aastal juhtus sama ajaga 102 liiklusõnnetust, hukkus kolm inimest ja sai viga 124 inimest.