Liiklusõnnetus juhtus kella 16.25 paiku Läänemaal Ridala vallas Haapsalu-Laiküla maantee 14. kilomeetril. Esialgsetel andmetel pidurdas Haapsalu poolt Laiküla suunas liikunud sõiduauto Honda juht, 38-aastane Priit ootamatult, kaotas selle tagajärjel juhitavuse ning sõitis teelt välja kraavi, teatas Lääne prefektuuri pressiesindaja.

Sõidukis viibinud 32-aastane Tene toimetati Pärnu Haiglasse. 45-aastane Jaak, 44-aastane Eero ja 32-aastane Kristjan toimetati Läänemaa Haiglasse. Kergemaid vigastusi said sõiduauto juht, 40-aastane Argo, 28-aastane Katrin ja 19-aastane Mario.

Esialgsetel andmetel võis autot juhtinud mees olla joobes.

Lääne prefektuuri korrakaitsebüroo juhi Kalvi Almoseni sõnul on selline kambakesi autos sõitmine enamasti seotud alkoholi tarvitamise ning kas kodudesse või järgmisesse peokohta sõitmisega.

"Äärmiselt kahetsusväärne on see, et keegi kaheksaliikmelisest seltskonnast ei mõelnud sellele, et nii hulgakesi sõitmine võib lõppeda kogu sõpruskonnale äärmiselt raskete tagajärgedega. Lihtne reegel on see, et kui kainet juhti ja igale sõitjale oma turvavööd ei leita, siis tuleb see sõit lihtsalt edasi lükata või ära jätta. Ideaalis leidub igas seltskonnas üks tõeline sõber, kes on nõus teiste ohutuse nimel kaineks jääma ning teistel silma peal hoidma," ütles ta.

Liiklusõnnetuse kõik täpsemad asjaolud selgitatakse välja menetluse käigus.