Veok aidati teele teisel katsel, kuna samal õhtul alustatud päästetöödele kaasatud tehnika kasutamist segas erakordselt halb ilm. Täna kaasati päästetöödele lisaks veel kraanad.

"Eile ei saanud üles tõsta, oli liiga libe ja füüsika töötas meie vastu, täna tõstsid kraanad veoki üles ja meie tõmbasime veoki püsti," ütles nooremseersant Ats Vanker tagalapataljonist. "Nüüd püüame veoki ohutusse kohta pukseerida, kui õnnestub, siis veame lähimasse remonditöökotta."

Eile kella õhtul juhtus Lääne-Virumaal Järva-Jaani - Tamsalu - Kullenga ning Uudeküla - Väike-Maarja tee ristis liiklusõnnetus, kus ristmikul vasakpööret teinud masuudikoormaga veoauto Scania vajus külili.

Lääne-Virumaal ümber vajunud bituumenit vedanud veokit märkasid Kirde kaitseringkonna ajateenijad, kes liikusid samas alas kaitseväe õppuse Kevadtormi ülesandeid täites. Kaitseringkond võttis Politseiga ja Päästeametiga ühendust ning pakkus oma abi päästetöödele. Ümbervajunud veokile läksid eile õhtul appi 1.Jalaväebrigaadi alla kuuluva tagalapataljoni 2 eriotstarbelist puksiiri DAF.

Esimesel katsel ei õnnestunud veokit püsti tõsta kuna tugeva saju tõttu muutusid teed libedaks. Täna olid kaitseväe eriotstarbelistel puksiiridel abis 2 kraanat, mis ümber läinud veoki üles tõstsid, et seda saaks püsti keerata. Ülestõstmise ajaks sulgesid politseipatrullid liikluseks tee kahekümneks minutiks.