Kella poole seitsme ajal õhtul juhtus liiklusõnnetus Tallinna-Tartu maantee 163.-164. kilomeetril Laeva lähedal, kus liikus üksteise sabas kaks veokit. Juhtide sõnul jooksis esimesel veokil põder nina eest üle tee, mistõttu veokijuht pidurdas. Paraku ei jõudnud tema taga sõitnud veokijuht äkilisele pidurdusele reageerida ega saanud masinat pidama, nii sõitis ta esimesele veokile kergelt tagant sisse ja seejärel kraavi.

Lõuna päästekeskuse kommunikatsioonijuht Marek Kiik ütles Delfile, et veoki peal on umbes kuus tonni suhkrut ja masin on selle koormaga kraavis. "Päästjad koristavad tee ära, vaatavad, et liikus oleks vaba ja tuleohutusega kõik korras. Juhi tervist kontrollis kiirabi, midagi tõsist temaga lahti ei ole. Nüüd ongi põhimure see, kuidas veoki omanik saab koorma ümber laetud ja mingi teise autoga ära veetud ja sama auto kraavist kätte," kommenteeris Kiik.

Kella 19.30 ajal oli õnnetuspaigas veel läbisõit raskendatud, politsei tegi mõõtmisi ja käisid ka koristustööd. Kella 20 ajal ütles Kiik, et nüüdseks on teine auto ja ka teine juht sündmuskohale jõudnud ja hakatakse laadungit ümber laadima, et seda ära viia. "Päästjatel on seal töö lõppenud, midagi ohtlikku ei ole," sõnas Kiik.