Ida prefektuuri pressiesindaja ütles Delfile, et täna otsis kadunud tüdrukut lisaks politseile veel 80 vabatahtlikku, kuid kahjuks mingeid jälgi ei leitud.

Politsei vaatas läbi ka tüdruku arvatava kadumiskoha - Narva jäähalli - valvekaamerad, kuid ei leidnud sealt uusi juhtlõngu.

Narvas viibiva Delfi fotoreporteri sõnul elavad kõik narvalased tüdruku otsingutele kaasa ning kel mahti, osaleb ka ise otsimisel. Vabatahtlike otsijate koordinaator rääkis Delfile, et vabatahtlike osalemise tulemusel on politsei saanud juhtniite, mida parajasti kontrollitakse.

9-aastane Varvara Ivanova lahkus Narvas asuvast kodust 18. märtsil kell 18 ja pole senini naasnud.

Viimati nähti teda pühapäeval Narvas 26. Juuli tänaval maja number 29 juures. Varvara on 130 sentimeetrit pikk ja keskmise kehaehitusega. Tüdruk oli riietatud lühikesse valgesse jopesse, mustadesse vateeritud pükstesse, halli mütsi ja kummisaabastesse.

Seoses Varvara kadumisega otsib politsei inimesi, kes nägid, kuidas väidetavalt 18. märtsil kella 19.30 ajal võttis tundmatu mees Narvas 26. Juuli tänaval jäähalli juures tüdruku tumedat värvi sõiduautosse.

Kõigil, kes teavad Varvara võimalikku asukohta, palutakse võtta ühendust politseiga telefonidel 357 6188, 357 6129 või lühinumbril 110.