Elron teatas kell 16.48, et Tallinna-Viljandi rong hilineb liiklusõnnetuse tõttu. Elroni kommunikatsioonijuht Mai Vahtrik ütles Delfile, et õnnetus oli Sürgavere ja Viljandi jaama vahel.

Politsei sai kell 16.48 teate raskest õnnetusest Viljandi linnas Paala tee raudteeülesõidukoha lähistel. Esialgsetel andmetel sõitis rong otsa raudteel lebanud vanemale mehele, kes suri sündmuspaigal, teatas Lõuna prefektuur.

Rongijuhi esmaste ütluste järgi märkas ta umbes 500 meetrit enne Paala ülesõitu rööbastel takistust, kuid vahemaa oli liiga väike, et rongi enam aegsasti peatada. Kui rong peatus, selgus kontrollimisel, et rööbastel oli inimene.

Sündmuskohal on politsei, kes selgitab juhtunu täpseid tagamaid võttes inimestelt ütlusi juhtunu kohta ning kogudes tõendeid sündmuspaigalt. Veel on selgitamisel ka hukkunu isik.

Vahtrik märkis, et Elroni kodulehe kaudu antakse teada, kui palju rong hilineb, ja lisas, et see mõjutab ka järgnevaid reise. Enne kella 18 oli selge, et Tallinna-Viljandi rongi hilinemise tõttu hilineb ka Pääsküla-Tallinna ja Viljandi-Tallinna rongi väljumine.

Samas paigas, Paala tee raudteeülesõidukohal, juhtus õnnetus ka alles kolme nädala eest, 20. veebruaril, mil rong riivas raudteele liiga lähedal peatunud sõiduautot. Autos oli kolm inimest, kelle kiirabi toimetas tervisekontrolliks haiglasse. Tookord sai kaks inimest kergemalt viga.

Jaga
Kommentaarid