Timofei lahkus teisipäeva, 10. detsembri hommikul kodust Tallinnas Koidula tänaval ning pole tänaseni tagasi tulnud. Lähedaste organiseeritud otsingud toimusid täna, eile ja üleeile, Timofei ema sõnul tuli täna appi 40 inimest.

Põhja prefektuurist öeldi Delfile, et Harku järve lähistelt on politsei varem poissi otsinud kahel korral, ühel korral kaasati ka vabatahtlike reservpäästerühm. Politseile on laekunud ka paar vihjet Timofeile sarnaneva poisi nägemise kohta, kuid need ei ole kinnitust leidnud ning poiss on jätkuvalt kadunud.

Facebookis jagab otsingute kohta infot Timofei õde Daria. Tema sõnul liikus sotsiaalvõrgustikust VKontaktõ saadud info kohaselt Timofei just selles suunas, kus käivad hetkel otsingud. Väidetavalt pole Timofei alates eelmisest teisipäevast suhtlusvõrgustikesse kordagi sisse loginud.

Poissi nähti viimati 10. detsembril kell 8.18 hommikul, kui ta istus Lehola peatuses bussi nr 61 suunaga Õismäe poole. Ema sõnul olevat Timofei hiljuti oma tüdrukust Mariast lahku läinud ning elas seda raskelt üle.

Ta on umbes 190 cm pikk, kõhna kehaehituse, hallide silmade ja pruunide lühikeste juustega. Seljas kandis poiss tumehalli poolpikka mantlit, peas tumehalli mütsi ning jalas lakknahast saapaid ning helebeeže pükse. Lahkudes oli tal kaasas must velvetist seljakott.

Kõigil, kellel on poisi kohta infot, palume helistada politsei telefonidel 6125410 või 110.

15-aastane Timofei