Kolmapäeva ööl vastu neljapäev lahkus 20-aastane Renet Joosep Raatuse tänava öölokaalist ja suundus Narva maanteel asuvasse ühiselamusse. Paraku ei õnnestunud noormehel ühikasse siseneda ning maja turvakaameratelt on näha, et nooruk suundus Roosi tänavat mööda Raatuse asumi poole.

Neljapäeva pärastlõunal pöördusid murelikud lähedased politsei poole, kuna kellelgi polnud õnnestunud noormehega kontakti saada.

Reedel otsisid meest nii politsei, tema lähedased kui ka SA Kadunud operatiivne otsingugrupp OPEROG. Laupäeva varastel hommikutundidel teatas Lõuna prefektuur, politsei leidis Tartus Raadi linnaosas võsastunud alalt 20-aastase Reneti vägivallatundemärkideta surnukeha.

"Liigutav oli tunda ja näha, kuidas kogu Tartu ja teisedki olid otsingutel abiks nõu ja jõuga. Igaüks aitas südamest ning seda kahetsusväärsem on teadmine, et rasked ilmaolud, õhuke riietus ja muud ohtu sattumist soodustavad asjaolud võtsid meilt väga lühikese ajaga võimaluse Reneti elu päästa," möönis Lõuna prefektuuri operatiivjuht Ottomar Virk. Politsei avaldab sügavat kaastunnet Reneti lähedastele ja sõpradele.

Delfi toimetus avaldab sügavat kaastunnet Renet Joosepi perekonnale ja lähedastele.

Jaga
Kommentaarid