Delfi lugeja teatas, et täna kella 12.40 ajal üritas Läti numbrimärgiga furgoonauto Mercedes-Benz Pärnu maantee viadukti alt läbi sõita, kuid jäi sinna kinni.

"Autojuht ei tulnud kordagi autost välja, vaid üritas tagurdada. Tagurdamisel esines takistus, misjärel vajutas autojuht jõuliselt gaasi ja sõitis ikkagi silla alt läbi," rääkis lugeja.

Silla alt läbisõidu tulemusel tuli lugeja sõnul furgoonautol katus ära, murdus auto taga olnud tõstuk ja katus jäi auto järele lohisema. "Autojuht üritas edasi sõita, kuid mõne aja pärast jäi siiski seisma," lausus lugeja. Ta lisas, et kümne minuti pärast jõudis sündmuskohale ka politsei.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Mihkel Loide rääkis Delfile, et politsei sai teate Pärnu maantee viadukti alla kinni jäänud ja seal katuse maha sõitnud veokist kell 12.45.

Loide sõnas, et viadukt viga ei saanud, küll aga auto. "Osa autost oli ära kadunud viadukti taha," märkis ta. Juht oli politsei saabudes auto ise parklasse parkinud.

Õnnetus on seda kummalisem, et dokumendid olid autol korras ja juht kaine. "Ei tea, kas ta ei näinud viadukti kõrgust või unustas, millega sõidab, aga asi läheb kindlustusse ja rohkem politseil sellega pistmist pole," sõnas Loide.