Paide politsei välijuht Heigo Einassoo sõnas, et kokku olid põrganud kaks autot. Teatele koheselt reageerinud patrull leidis eest Tolli tänava äärde pargitud sõiduauto Nissan, millega oli kokku põrganud sõiduauto Audi. Audi roolis kedagi ei olnud, kuid autos viibis kaks meest.

Patrull asus sündmuskohal juhtunu asjaolusid selgitama ja tänu sündmust pealt näinud tähelepanelikele türilastele tuvastas patrull, et õnnetuse hetkel viibis Audi roolis 31-aastane mees, kes patrulli saabudes istus sõiduki tagaistmel. Sõidukis viibis ka auto omanik, kes samuti tunnistas, et õnnetuse hetkel oli Audi roolis 31-aastane mees.

Politsei tuvastas mehel alkoholijoobe ja pidas ta juhtunus kahtlustatavana kinni. Mees on ka varem sarnaste kuritegude eest karistatud.

"Tahan siinkohal tänada tähelepanelikke inimesi, kes nägid õnnetust pealt, sellest politseid teavitasid ja sündmuskohale saabunud patrullile juhtunu kohta väga olulist infot jagasid," lausus Einassoo.

"Samas tahan meelde tuletada, et alkoholi tarvitanuna ei ole lubatud sõidukit juhtida, sest selle teo läbi seab juht ohtu nii enese, teised autos viibijad kui ka ülejäänud liiklejad. Antud juhul oli tegu väga õnneliku õnnetusega, sest autos ei olnud inimesi. Mehe otsus rooli istuda võinuks päädida ka palju traagilisemate tagajärgedega."