Peetrimõisa külas juhtunud avariis viga saanud naine on väga raskes seisundis ning võitleb praegu oma elu eest. Juba sündmuskohal nägid meedikud palju vaeva tema elustamisega ning elustamine õnnestus. Praegu on naise seisund stabiilne, kuid siiski üliraske, ütles Lõuna prefektuuri pressiesindaja Delfile.

Õnnetusest teatati ööl vastu tänast kella 2.08 ajal, kus juhtimisõiguseta 23-aastane Raido sõitis sõiduautoga Peugeot Partner teelt välja vasakule poole kraavi. Politsei on mehe ka varasemalt tabanud autoroolist juhtimisõiguseta, kuid seni määratud mõjutusvahendid pole ilmselgelt oodatud tulemust andnud ning tipnesid raske avarii põhjustamisega.

Politsei selgitas veel, et sõiduki rehvid ei vastanud nõuetele. Täiendavalt vajab kontrollimist ka autojuhi kainus, mis selgub võetud vereproovi vastuse laekudes.

Viljandi patrullitalituse juht Alar Sadam ütles, et ükski protokoll või paragrahv ei pane liiklusrikkujat hoolima.

"See õnnetus tuletab Viljandi politseinikele täna teravalt meelde, miks me oma tööd teeme. Kui mitmeid liiklusnõudeid rikkudes otsustatakse noor naine sõitu viia ja see sõit lõppeb tema elu ja surma vahel vaakumisega haiglavoodis, ei ole see liiklusõnnetus. See on kuritegu," kirjeldas Sadam.

Ta lisas, et ennetustöö, järelevalve ja karistused liiklusrikkumiste eest võivad muuta mõnede inimeste käitumist, kuid ei pane samas kedagi eraldi enda või teiste eludest enam hoolima.

Selle avarii asjaolusid uurib politsei kriminaalmenetluse käigus.

Jaga
Kommentaarid