Politsei sai teate Viljandis Reinu teel juhtunud liiklusõnnetusest täna õhtul kella 19.20 ajal. Esialgsetel andmetel liikus mootorratast Honda juhtinud 26-aastane Teet Viljandi ringteelt kesklinna suunas, kus ta seni teadmata põhjustel vastu äärekivi sõitis ning mootorratta üe juhitavuse kaotas, teatas Lõuna prefektuur.

Rattur paiskus äärekivist saadud löögist peaga vastu tänavavalgustusposti. Sündmuskohal olnud meedikute püüd meest elustada ei andnud paraku tulemusi. Politsei selgitas, et mootorratast juhtinud mees oli kohalik, Viljandimaa elanik, kellele on väljastatud luba juhtida mootorratast.

Lõuna prefektuuri operatiivjuht Meelis Saarepuu ütles, et kuigi selle õnnetuse täpsemad asjaolud on veel selgitamisel, on antud mootorratturiga ka varasemalt juhtunud raske liiklusõnnetus.

“Mullu suvel osales sama mootorrattur Viljandis liiklusõnnetuses, kus ta suurel kiirusel valelt poolt sõiduautost möödasõitu teha püüdis. Teelt välja sõitnud ja külili kukkunud mootorrattur sai sedavõrd raskeid vigastusi, et vajas haiglaravi,” viitas Saarepuu. Ta lisas, et mootorratta sadulas oleva inimese pisimastki vääratusest võib kujuneda eksimus, mille lõiv makstakse raskete vigastuste või inimeluga. “Seda enam on oluline, et rattur, nii kaitsetu kui ta oma leistangi hoides on, järgiks kõiki võimalikke ettevaatusabinõusid oma ohutuse tagamiseks,” rääkis Saarepuu.

Liiklusõnnetuse täpsemate asjaolude uurimiseks alustas Lõuna prefektuur kriminaalmenetlust.

Jaga
Kommentaarid