Tallinna suunast Tartu poole sõitnud auto Opel Astra kaldus sirgel teel vastassuuna vööndisse ja põrkas kokku vastutuleva sõidukiga Škoda Superb. Kokkupõrke tagajärjel hukkus Opeli juht, 1984. aastal sündinud Ruslan.

Škodat juhtis 33-aastane Ranno. Vigastada sai Škodas istunud 52-aastane Epp, kes toimetati Tartu ülikooli kliinikumi, teatas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Agu Lall.

Asfaltkattega sõidutee oli õnnetuskohal soolalumesegune, sõidukite rehvid vastasid talvistele nõuetele.

Lõuna prefektuuri korrakaitsebüroo juht politseikolonelleitnant Indrek Koemets analüüsis üldist liikluspilti ja ütles, et alates sellest ajast, kui eelmisel nädalal korralik lumi maha sadas, siis esialgse ehmatusega muutus olukord liikluses rahulikumaks ja keskmised kiirused vähenesid märgatavalt.

"Liiklusõnnetusi, põhiliselt teelt väljasõite, küll oli, kuid väikeste kiiruste tõttu ei juhtunud traagilise lõpuga õnnetusi," rääkis ta. "Nüüd kui esimene lumeehmatus on möödas, on liikluskiirused jälle kasvanud – paljud juhid sõidavad taas suvise maksimumkiirusega."

"Talvine aeg ning vahelduvad teeolud nõuavad kõigilt rohkem ettevaatust ja pigem toob aeglasem sõit meid kõiki elusalt ja tervelt sihtkohta," rõhutas Koemets.