Põhja prefektuuri pressiesindaja Andres Sanga sõnul ületasid Gumballi korraldustiimi liikmed eile hilisõhtul Pärnu maanteel lubatud sõidukiirust kuni 20 km/h. Selle teo eest oli korraldajate auto rajalt maha võtnud politseinikud sunnitud tegema neile rahatrahvi.

Sang lisas, et tema teada on see enne südapäeva olnud ainuke intsident, mis Tallinnas või selle lähiümbruses Gumballiga seoses on aset leidnud.

Eile Soomest läbi sõitnud ralliseltskonna külastus möödus põhjanaabrite juures ohtrate liiklusrikkumiste tähe all ning kohaliku politsei kinnitusel said autojuhid palju trahve kiiruseületamiste eest, samuti tuli nii mõnelgi osalejal juhiloale nägemist öelda.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Ilmar Kahro ütles eile Delfile, et politsei tagab liiklusturvalisuse nii Tallinnas kui trassidel, peamiselt keskendutakse kiirusele.

Politsei on teinud sõiduohutuse tagamiseks koostööd nii teiste riikidega kui ka rallikorraldaja esindajaga Eestis, lisas Kahro.

Autopark, mis 5000 kilomeetrise ralli käigus ka Tallinnast läbi põikab, on muljetavaldav: Bugattidest Koenigseggideni, Aston Martinid, Lamborghinid, Ferrarid, Morganid, Bentleyd, Rolls Royce’id, McLarenid, Twisted Land Roverid, Mercedes Benzid, tutvustavad korraldajad.

Head lugejad, kui mõni neist teile silma alla satub ja kaamera ette jääb, jagage nähtut ka teistega ja saatke oma fotod Delfile aadressil press@delfi.ee.