Osa õnnetustes osalenud inimestest viidi tervisekontrolliks haiglasse, ent õnneks keegi neist tõsisemalt viga ei saanud. Peamiselt tõid muutlikele ilmaoludele mittevastavad sõiduvõtted kaasa ohtralt teelt väljasõite ning samas ka kokkupõrkeid sõidukite vahel. Seda nii asulavälistel kui -sisestel teedel, teatas Lõuna prefektuuri pressiesindaja.

Õhtuks saabunud sulaga on õnnetuste hulk näitamas langustrendi, kuid eesootavatel hommikutundidel prognoositakse temperatuuri mänglemist taas nulli ja paari miinuskraadi ümber. See tähendab, et sõiduteedel on hommikuks tugev libeduse oht. Politsei selgitas, et õnnetuses osalenud sõidukitest valdaval osal olid all nõuetekohased rehvid. Ometi ei ole korralike talverehvide kasutamine terve rehkendus, mis õnnetust vältida aitaks. Selle kõrval tuleb kindlasti valida sõidutee tingimustele vastav sõidukiirus ning jälgida hoolega, et sõiduk turvaliselt teel püsiks.

Politsei loodab, et ohtlikes oludes madalama sõidukiiruse kasuks otsustanud autojuhid ei pälvi temast möödasõidule minevate autojuhtide halvakspanu, nagu seda enamasti hommikusel tipptunnil juhtub. Tunnustavalt võiks mõelda kõigile nendele, kes ei muretse ülemäära õigeks ajaks töölejõudmise, vaid enda ja teiste võimalikult turvalise teekonna pärast.