Põhja prefektuuri operatiivjuht Valter Pärn sõnab, et õnnetuse kõik täpsemad asjaolud on selgitamisel. “Sündmuskohal avanenud vaatepilt ja üliraskelt kahjustada saanud ning deformeerunud sõiduk annavad alust arvata, et sõiduki kiirus oli õnnetuse hetkel lubatust suurem. Hetkel töötavad sündmuskohal päästetöötajad, politseinikud ning eksperdid, kes viivad läbi esmaseid menetlustoiminguid.”

Teelõik õnnetuspaigas on valgustatud ning suurim lubatud kiirus sel alal on 50 km/h. Auto kahjustused viitavad võimalusele, et ilmselt oli sõiduki kiirus õnnetuse hetkel lubatust vähemalt kaks korda suurem.

Roolis olnud noormehel oli algaja juhi load. Sündmuskohal oli näha ka algajat juhti tähistav rohelise vahtralehe märk. Kolm hukkunut olid Delfi andmetel Viimsi keskkooli abituriendid.

Juhtunu osas on alustatud kriminaalmenetlust, mida viib läbi politsei-ja piirivalveamet ja juhib Põhja ringkonnaprokuratuur.


REKONSTRUKTSIOON: Kolme noore inimese surmalõksuks saanud auto kaotas juhitavuse juba paarsada meetrit enne õnnetuskohta

Rekonstruktsioonilt on näha, kuidas ilmselt juhtus tänaöine kolme hukkunuga liiklusõnnetus Pärnamäe teel.
Loe edasi...

BLOGI ja FOTOD: Politsei ja prokuratuur andsid autovraki taustal kommentaare Pärnamäe traagilise avarii kohta

Politsei ja prokuratuur jagasid täna Pärnamäe teel öösel toimunud traagilise liiklusõnnetuse asjaolude kohta kommentaare. Delfi tegi sellest pressiüritusest otseülekande.
Loe edasi...

Viimsi kool on õnnetuses hukkunud abiturientide tõttu kokku kutsunud kriisimeeskonna. Koolidirektor: oleme leinas

Viimsi keskkool on kokku kutsunud kriisimeeskonna, kus arutatakse tänaöist ränkade tagajärgedega liiklusõnnetust, milles hukkus kolm kooli lõpuklassi poissi. Koolidirektor Karmen Paul ütles, et kool on leinas.
Loe edasi...

FOTOD: Pärnamäe avariikohal põlevad küünlad, autod aeglustavad õnnetuspaigast möödudes

Öösel juhtus Tallinnas Pärnamäe teel ränk liiklusõnnetus, kus 50 km/h piirangualas sõitis ilmselt suurel kiirusel teelt välja sõiduato Audi, milles hukkus kolm noormeest.
Loe edasi...

Kolme noore elu nõudnud teelõigul pole varem suuri õnnetusi toimunud

Tallinnas kolme noore inimese surmaga juhtunud liiklusõnnetus juhtus teelõigul, kus on kiirusepiirang, kuid millegi muu poolest õnnetuspaik silma ei paistnud.
Loe edasi...