Häirekeskus sai täna kell 19.33 ajal teate, et Pärnus põleb Härma kaubahoovi üks tiib suurusega 100x20 m, ütles Delfile Lääne päästekeskuse pressiesindaja.

Tulekahju saadi kontrolli alla kell 21:12. Koostöös hoone töötajatega toodi välja hoones ohus olev vara. Hoonest päästeti mototehnikat, erinevat elektroonikat ning ratsavarustust.

Hoone katus hävis 100% ulatuses, tuli ei levinud hoone esimesele korrusele, kuid ruumid said suitsu ja kustutusvee kahjustusi. Liiklus on Tallinna maanteel oli varahommikuks taastunud. Öise valve ruumidele korraldasid turvafirmad.

Kustutamise käigus vajas üks päästja meditsiinilist abi, peale meedikute kontrolli sai ta tööd jätkata. Objektiga seotud inimesed viga ei saanud.

Vaata videost, mida sündmuskoha pressiesindaja Tarmo Voltein Delfile rääkis ning kuidas käivad kustutustööd!

"Kuna Härma kaubahoovi selles tiivas on autoremonditöökojad, siis päästeti sealt nii maismaa- kui veesõidukeid," ütles pressiesindaja. "Infoks tuli veel, et remonditöökodades võib olla keevitusballoone," lisas ta.

Põles hoone pöööninguosa, esimesele korrusele tuli pole levinud.

Tule levik teistele hoonetele sai hilisteks õhtutundideks piiratud ning politsei on pani kinni Rohelise tänava otsa, et peatada liiklusvoogu.

Tulekahju kustutati pühapäeva varahommikul, kell 04:35. Tulekahju tekkepõhjuse selgitab menetlus.