"Täna kella 15.15 ajal sai häirekeskus teate, et Viljandimaal Viljandi vallas juhtus liiklusõnnetus, kui Imaverest Viljandi suunas liikunud sõiduautole Honda sõitis kõrvalteelt otsa teeandmisekohustust eiranud jalgrattur," ütles Lõuna prefektuuri pressiesindaja Ragne Keisk Delfile.

Rattur sõitis vastu sõiduauto juhipoolset esiotsa, paiskus üle masina ning kukkus maha. Liiklusõnnetuses sai vigastada jalgrattal liikunud 50-aastane naine, kelle meedikud Tartu ülikooli kliinikumi ravile viisid.

Sündmuskohal töötanud politseinike sõnul kandis rattur kaitsekiivrit ning tema jalgratas oli tehniliselt korras. Auto roolis olnud 69-aastane naine oli kaine, omas juhtimisõigust ja tema õnnetuses viga ei saanud.

Politsei tuletab meelde, et mistahes viisil liikluses osaledes tuleb olla tähelepanelik. "Iga juht, ka jalgrattal liikuja, peab enne manöövri alustamist selle ohutuses veenduma. Vaid selliselt üksteise vastu tähelepanelikkust ja viisakust üles näidates jõuab igaüks meid õhtuks turvaliselt koju tagasi," sõnas Keisk.