Miks veoauto teelt välja sõitis, pole põhja prefektuuri sõnul veel teada. Sündmuskohalt viidi tervisekontrolliks haiglasse üks naisterahvas.

Juhtunu osas on algatatud menetlus.

Delfi lugeja kirjelduse järgi istus üks vanaproua rahulikult ja ootas bussi, kui väiksem kaubaauto tagurdas nurgaga vastu ülemist klaasi, mis seejärel purunes. Proua üritas enne klaasi varingut alt ära saada, kuid ei jõudnud ning jäi nii raske klaasi alla. Naine kukkus pikali, purunenud klaas peal ja käed-jalad katki.

"Õnneks jooksid inimesed kohe appi ja helistati kiirabisse. Klaas oli ühe otsaga veel ülevalt kinni ning seda üritati ära võtta proua pealt et ta sealt kätte saada. Kui peaaegu hakkas juba õnnestuma, kukkus ka kinnine ots alla naise jala peale. Lõpuks saadi ta sealt ikkagi kätte ja kiirabi polnud põhimõtteliselt kohe seal teda abistamas. Mina ei osanud teha muud kui pakkuda prouale salvrätti et tilkuvat verd ära puhastada," kirjeldab juhtunud lugeja.

"Lugu oleks võinud lõppeda palju halvemini. Õnneks siiski kõik inimesed ei hakkanud kartma ja eemalduma ning leidus neid kes appi tõttasid. Vanaproua kõrval istus ka väike poiss, kes õnneks sinna alla ei jäänud ja sai ainult mõned klaasikillud pähe."