Kesklinna päästjate saabudes paistis kortermaja ühe korteri aknast leek. Päästjad koputasid korteri uksele, koputustele vaatamata seda ei avatud. Päästjad sisenesid korterisse, selles põles diivan, teatas Põhja päästekeskus.

Diivanil oli teadvuseta mees, kelle päästjad korterist välja tõid ja kiirabile üle andsid. Diivan kustutati. Korteris puudus suitsuandur.

Samale aadressile pidid Kesklinna ja Pirita päästjad sõitma uuesti täna varahommikul. Kell 04.13 teatati häirekeskusele uuesti, et sama korter põleb. Selles põlengus hävis korteri sisustus täielikult. Õnneks teise põlengu ajal kedagi korteris polnud. Päästjad kustutasid põlengu ja ventileerisid ruumid.

Tuleõnnetuste tekkepõhjused selgitab uurimine. Taaskord sai suitsuandurita korteris toimunud põlengus vigastada inimene. Suitsuandur päästab elusid ja on vabariigis kohustuslik juba 2009. aastast. Sellel aastal on tulekahjudes hukkunud juba 18 inimest. Läbivaks probleemiks traagiliste õnnetuste puhul on olnud suitsuandurite puudumine või selle nõuetele mittevastamine.