Voogre võttis varem kokku lepitud sisu kinnitanud otsuse kohtusaalis vastu suuremate emotsioonideta. Vaikiva sõnumina oli tema t-särgil ingliskeelne kiri "minu silmatera" ("Apple of my eye"). 

Kohus tunnistas Keiti Voogre (22) süüdi kehalises väärkohtlemises ning mõistis talle karistuseks 3aastase vangistuse, millest 6 kuud kannab süüdimõistetu ära kohe ja ülejäänud 2,5 aastat tingimisi 3aastase katseajaga.

Kolmeaastase katseaja jooksul peab süüdimõistetu täitma kontrollnõudeid ning kohustusi, osalema sotsiaalprogrammis ning ei tohi tarvitada alkoholi ega narkootilisi või psühhotroopseid aineid.

Karistuse kandmise algusajaks loetakse Voogre kahtlustatavana kinnipidamise päev 18. september 2014. Kuus kuud reaalset vangistust on Voogrel otsuse kuulutamise ajaks kantud ja Voogre vabastati kohtusaalist.

Voogrelt mõisteti riigi tuludesse sundraha 585 eurot.

Kohtuasi lahendati perekonna ja eraelu kaitseks ning alaealise huvides kinnisel istungil kokkuleppemenetluses.

Kohtuotsuse peale on õigus esitada apellatsioon Tallinna ringkonnakohtule 15 päeva jooksul alates päevast, mil kohtumenetluse pooltel on võimalik kohtus tutvuda kohtuotsusega.

Kui naine hommikul politsei saatel kohtusaali toimetati, häirisid teda kohale tulnud fotograafid. Kui kohtunik küsis, kas ta on kohtu koosseisuga nõus ehk kas ta soovib kohtunikku taandada, vastas Voogre, et talle ei meeldi saalis olevad kaamerad. Kohtunikku taandada ta siiski ei soovinud.

Tema kaitsja taotles istungi kinniseks kuulutamist ja prokurör Saskia Kask toetas taotlust. Kohus rahuldas taotluse ja kuulutas istungi kinniseks.

Kohtunik pidas märtsi alguses liiga leebeks karistust, mille pidi saama Keiti Voogre, kes sattus kohtu ette seoses vägivallaga oma tütre Emily kallal.

„Kohtu hinnangul polnud karistus piisavalt karm,“ selgitas prokuratuuri pressiesindaja Arno Põder toona.

Naist süüdistati selles, et alates 2013. aasta novembrist kuni eelmise aasta septembrini kasutas ta kokku umbes kümnel korral vägivalda oma 2012. aasta märtsis sündinud tütre vastu – lõi last lahtise käega või tiris teda juustest, põhjustades lapsele valu.

Naise elukaaslast Egert Musta süüdistatakse lapsele kehavigastuste põhjustamises.