Politsei sai kell 12.50 teate liiklusõnnetusest Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 108. kilomeetril.

Seni teadmata asjaoludel põrkasid kokku Tallinna suunas liikunud 63-aastase naise juhitud Citroen ja 63-aastase mehe juhitud Nissan. Õnnetuses said vigastada lisaks juhile Citroenis viibinud 51-aastane ja 59-aastane mees ning Nissanis olnud kaasreisija, 67-aastane naine. Kõik viis inimest toimetati haiglasse. Neist kolm on politsei teatel raskes seisus.

Delfi andmetel viibib üks õnnetuses viga saanud inimene erakorralise meditsiini osakonnas, kaks on intensiivravis ja kaks saavad tõenäoliselt täna haiglast koju.

Esialgsetel andmetel liikusid mõlemad sõidukid Pärnu poolt Tallinna suunas. Kokkupõrke tagajärjel paiskus üks auto ühele ja teine teisele poole teed. Üks õnnetusse sattunud autodest on blokeerinud talu sissesõidutee. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on välja selgitamisel.

Kohapeal on liiklusreguleerijad. Politsei palub õnnetuskohast mööda sõitmiseks varuda aega ning võimalusel kasutada ümbersõitu.

Pärnu politseijaoskonna välijuht Rivo Saare sõnul oli tegemist väga tõsise õnnetusega, mille tagajärjed oleks võinud olla oluliselt traagilisemad.

„Panen selle juhtumi valguses kõigile sõidukijuhtidele südamele, et nad jälgiksid piirkiirust ja veenduksid kõikide manöövrite ohutuses enne nende alustamist.“

Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel, kuid suure tõenäosusega oli õnnetuse üheks põhjuseks valesti valitud kiirus.