„Antud isik sõitis praktiliselt kaks korda kiiremini, kui kiiruspiirang seda lubas,“ ütles Põhja prefektuuri Lääne-Harju politseiosakonna juht vanemkomissar Kaido Saarniit. „Isegi kaine peaga on sellise kiirusega äärmiselt ohtlik sõita. Kui nii suurele kiiruseületamisele liita veel alkoholijoove, siis kõige tõenäolisemalt satutakse kas raskesse liiklusõnnetusse või arestimajja,“ lisas vanemkomissar Põhja politseiprefektuuri pressiesindaja teatel.

Põhja politseiprefektuuri Lääne-Harju politseiosakonna patrull tabas 6. augustil kella 3.30 ajal Tallinna-Pärnu maantee 16. kilomeetril 176 km/h sõitnud BMW X5. Harju maakohus määras samal päeval Kasparile alkoholijoobes sõitmise ning kiiruseületamise eest 12päevase aresti ning samuti võeti mehelt juhtimisõigus ära kuueks kuuks.

Mootorsõiduki juhti, kellel tuvastatakse kerge alkoholijoove, karistatakse rahatrahviga kuni 6 000 krooni või juhtimisõiguse äravõtmisega kuni 6 kuuni. Kiiruseületamine mitte vähem kui üle 40km/h lubatud piirkiirusest toob kaasa 12 000 kroonise trahvi, juhtimisõiguse äravõtmise kuni 1 aastani või aresti.