Karja tänavas loomakliinikut pidav Birkenfeldt ütles oma kirjas Kuressaare linnavolikogule, et tunneb muret liiklusohutuse ja liikluskorralduse pärast kodulinnas ja teeb ettepaneku konkreetseteks muudatusteks, kirjutab Oma Saar.

“Palun linnavolikogul kutsuda tagasi linna liikluskomisjon ja edaspidi tellida liikluskorraldusteenus vabariigi tunnustatud spetsialistidelt,” kirjutab kahel korral kannatanu.

Esimest korda pöördus kodanik Kuressaare linnavalitsuse poole juba septembris, mil auto tema majja lausa sisse sõitis. Tookord vastas linnavalitsus, et nad saavad murest aru, kuid liikluskorraldust Karja tänaval muuta ei saa. Seepeale ehitas mees oma maja kaitseks poole meetri kõrguse betoonaia, mis peatas teise auto detsembris.

Kuressaare linnavalitsuse liikluskomisjoni juhatav abilinnapea Urmas Sepp Birkenfeldti avaldust Oma Saarele eriti kommenteerida ei soovinud. Tema sõnul on igal kodanikul õigus oma arvamust avaldada. Sepp lisas, et midagi ei saa teha, kui inimesed ei täida liikluseeskirju. “Minu arvates see ei ole liikluskomisjoni tegemata töö,” ütles abilinnapea.