Kastiautot juhtinud mees püüdis ümber reastuda teisele rajale, kuid põrkas kokku kahe sõidukiga. Kokkupõrke tagajärjel tabas auto elektriposti, mis murdus, kukkus ja purustas juhipoolse katuse osa. Seetõttu hukkus 25-aastane juht sündmuskohal silmapilkselt. Delfi andmetel oli tegu Türilt pärit Markoga.

Autos olid ka roolis olnud mehe 22-aastane tüdruksõber ja 29-aastane mees, kes mõlemad viidi haiglasse. Perthi politsei suurte avariide üksuse uurija Symon Bagley ütles Delfile eile, et 22-aastane naine saab täna haiglast välja.

Austraalias on vasakpoolne liiklus, mistõttu möödasõite tehakse paremalt. Praegu pole aga teada, kuivõrd määravaks see õnnetuses võis saada. Õnnetus juhtus teelõigul, kus oli äsja pandud uus asfalt, millele jooned olid veel märkimata. Teelõigul oli seetõttu ka üleskutse liigelda ettevaatlikult ja kiirusepiirang 70 km/h.

Teadaolevalt ei saanud õnnetuses rohkem keegi viga, kuid kahjustada said õnnetuses osalenud sõidukid, millest üks süttis põlema. Liiklusõnnetuse tagajärjel jäi mitu lähedast maja elektrita.

Traagiline liiklusõnnetus Austraalias