„Saan seda juhtumit kommenteerida üldinimlikult seisukohalt: see on väga hirmus ja väga kurb sündmus. Tahan avaldada kaastunnet perele, omastele ja lähedastele. Mingeid hinnanguid mul anda ei ole ja ei saagi olla. Arutada selle üle, kuidas ja mis oli – see on uurijate ülesanne,“ sõnas Jefimov, kelle sõnul oli just isa Mihhail see, kes ristis tema poja.

„Juhtunu tekitas linnas tohutu resonantsi. Seda arutatakse. See on šokk!“ lisas ta.

Samuti püüdsis vene Delfi saada kontakti Narva piiskopkonnaga, kuid nende kommunikatsiooniosakonda ei õnnestunud Delfil telefonitsi tabada.

Delfi andmetel leidis tapmine aset Narvas korteris, milles isa Mihhail elas. Narva linnavalitsus teatas Delfile seevastu, et juhtunu leidis aset hoopis Narva-Jõesuus ja Narva linn ei puutu üldse asjasse. Et saada sellele kinnitust, pöördusime ka Narva linnapea Tarmo Tammiste poole, kuid tema sekretär sõnas, et teda pole kohapeal.

21. juuni öösel tapeti Narvas jõhkralt õigeusu preester, isa Mihhail. Viru ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Carol Merzin ütles Delfile, et preester tapeti kodus. Kahtlustuse kohaselt oli tapjaks usumehe poeg, 20-aastane Daniil, kes lõi oma 49-aastast isa korduvalt terariistaga ja lahkus seejärel korterist. Mees peeti kinni eile pärastlõunal. Kõik sündmuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. Kriminaalmenetlust on alustatud karistusseadustiku tapmist käsitleva paragrahvi järgi.