Tormist said räsida ka Kuusalu ja Aegviidu vald, kus maha kukkunud puud takistasid liiklust teedel ja olid langedes maha tõmmanud elektriliine.

Rae vallas oli pühapäeva õhtul kaks tõsist tulekahju, mis esialgsel hinnangul said alguse välgulöögist.

Kell 21.23 teatati häirekeskusele Smarten Logistics juures põlevast kõrvalhoonest. Põles garaaž-töökoda ja tuli ohustas kõrvalolevaid hooneid. Sündmusele reageerinud Assaku ja Kesklinna komando päästjad ning eritehnika said tulekahju kiiresti kontrolli alla ja hoidsid ära tule leviku kõrvalolevatele hoonetele. Inimesed tulekahjus kannatada ei saanud.

Kell 21.36 tuli teade lahtise leegiga põlevast majast Rae vallas Rae teel. Tules oli kahekordne puidust elumaja. Päästjate kohale jõudes põles maja lahtise leegiga. Et piirkonna päästeautod olid juba hõivatud garaaž-töökoja kustutustöödega, reageerisid põlengule kaugemate komandode meeskonnad. Tulekahju kustutasid Pirita, Kesklinna ja Lilleküla komando päästjad ning eritehnika. Töid juhtis Ida-Harju vanemoperatiivkorrapidaja.

Maja hävis tules pea täielikult. Inimesed tulekahjus kannatada ei saanud. Põlengult viidi haiglasse tervisekontrolli vingugaasi sissehingamise kahtlusega päästja.