Hindrek ja Arne plaanisid minna suusatama kas Lõuna- või Ida-Eestisse, kuid ei saa välistada, et nad võisid jääda Tallinnasse või Harjumaale. Mehed lahkusid elukohast hõbedast värvi sõiduautoga Toyota Yaris registreerimisnumbriga 028 YYY. Kaasas olid meestel suusad ja magamiskotid.

58-aastane Hindrek on 183 cm pikk, kõhna kehaehitusega ning kannab prille. Tal on lühikesed hallid juuksed, sinakas-halli värvi silmad. Mehel oli seljas tume-sinine kapuutsiga kombinesoon ja pruunid kindad, peas must spordimüts ning jalas poolkõrged tumedat värvi saapad.

30-aastane Arne on 172 cm pikk, kõhna kehaehitusega. Tal on lühikesed tumedad juuksed ja sinakas-halli värvi silmad. Mehel oli seljas halli värvi kunstnahast lukuga jope ja kilematerjalist mustad traksidega püksid, peas must müts valge kirjaga, jalas sinakas-mustad saapad ja kaelas jäme kett. Arnel puudub paremal käel pool keskmisest sõrmest.

Politsei palub kõigil, kes teavad midagi piltidel kujutatud meeste asukoha kohta, võtta ühendust telefonidel 612 4450, 5690 7719 või politsei lühinumbril 110.