Mupo patrulli kimbutas kaks meesterahvast, kellest esimene tahtis mupo ametnikku kutsuda duellile ning teine oli märganud oma korteris kahtlaste isikute kohalolu. „Esimene mees helistas ligi kümme korda ja tema soov oli lihtsalt kakelda, ükskõik millises vormis,“ selgitas öösel patrullis olnud vaneminspektor Aleksandr Kukk.

„Teine oli palju visam ja helistas üle 30 korra ning seda viieteistminutiliste vaheaegadega. Nimelt varjasid helistaja väitel end tema korteris Vladimir Putin ja Aleksandr Medvedev“.

Mees raporteeris tõsimeelselt vastase positsioonidest elutoas, köögis ja magamistoas ning nende muutumistest. Ta nõudis, et mupo tuleks ning lööks korra majja. Kella kolme paiku öösel mehe jaks rauges.

Öö ei olnud sellega veel lõppenud, sest noorsootöö inspektoritel abiks olles märkas patrull teisel pool teed auto kõrval lebavat noormeest. „Mehel oli nägu verine, kuklal mitu haava ning tema toibutamiseks läks aega,“ kirjeldas Kukk juhtumit. „Kui ta lõpuks reageerida suutis, kirjeldas ta, et oli roninud lendavale taldrikule – ilmselt kõrval olevale autole – ja sealt alla kukkunud. Parkimisprobleemid ja paar müra põhjustanud intsidenti, mis on iga vahetuse teema, ei vääri eraldi väljatoomist“.

Klubi Panoraam juures aitas mupo patrull noorsootöö sektori inspektoreid, kes jälgisid alaealiste peoliste käitumist väljaspool peomaja. „Noortele koostati kokku seitse väärteoprotokolli alkoholi tarbimise eest ning politseile anti üle anti üks alaealine, kelle joobe astmeks määrati 1,9 promilli.“