"Kaitsmaks ennast ja teisi, pöörame suuremat tähelepanu kaitsevarustuse kasutamisele, et niimoodi viiruse levikut tõkestada," ütleb Karell Kiirabi töötaja.

"Kõige suuremad motivaatorid sellel raskel ajal on kolleegid. Nende positiivsus ja humoorimeel teevad iga vahetuse nauditavaks. Rõõm on tulla hommikul tööle, kui tead, et su ümber on innustavad ja positiivsed inimesed, kes panevad silma särama ka teistel. Praegusel raskel perioodil on sellised kolleegid suureks väärtuseks," on meditsiinitöötaja tänulik.

Uuelt aastalt ootab ta edukust tööl, koolis ja praktikal. "Loodan, et lähedased on terved ja ma ise ka. Ootan sooja suve ja mõnusat puhkust.
Soovin inimestele kannatlikku meelt ja ühtehoidmist, seda muidugi distantsilt, et tavapärane olukord taastuks võimalikult kiiresti," soovib Lill.

Ootame positiivseid ja inspireerivaid lugusid ning vihjeid, sest head lood on jagamiseks. Kirjuta meile jagamehead@delfi.ee!

Sa tead kedagi, kes on ehe näide inimlikust suurusest ja isetusest? Kedagi, kes kriisi kiuste või just tänu sellele on ägedale ideele elu sisse puhunud? Kedagi, kelle mõtted ja energia annavad kogukonnale uue hingamise? Kedagi, kes muutis enda elu tundmatuseni? Vahest oled sa ise just üks sellistest? Võibolla on sinu naabruskonna hingeks hoopis mõni loom?