"Jõulutunnel" avab esimese jõulupüha sissejuhatava saatega kell 10 Eesti Televisioonis, kui saatejuhid Margus Saar ja Katrin Viirpalu teevad koos fondi juhi Toivo Tänavsuuga sissevaate heategevuspäeva ja vähiravifondi tegevusse. Muusikalise elamuse pakuvad pühadehommikul Hele Kõrve ja Hanna-Liina Võsa koos ansambliga Noorkuu.

Heategevussaate kese koondub tänavu jõulupüha õhtusse, kui "Jõulutunnel" toob alates kella 18.45-st ETV ekraanile kosutavaid kohtumisi ja lootusrikkaid lugusid kõrvuti mõtlike hetkedega. Heategevussaates jagavad isiklikke lugusid mitmed vähiravifondilt abi saanud inimesed või nende lähedased. Muusikaga toetab "Jõulutunnelit" Pärnu Linnaorkester, kes saates esineb pikaaegse dirigendi Jüri Alperteni mälestuseks ja vähiravifondi toetuseks. Dirigeerib Kaspar Mänd. Üllatusi on oodata ka Birgit Sarrapilt, Nele-Liis Vaiksoolt ja Rita Raylt.

Tänavu saavad Vähiravifondi Kingitud Elu toetada ka venekeelse ETV+ kanal vaatajad, kes samal õhtul näevad oma heategevussaadet. ETV+ kanali heategevussaade "Свет Рождества" on eetris samuti esimesel jõulupühal kell 19.15-20.00 ja 20.15-21.00. Saatejuht on Andrei Titov.

SA Hille Tänavsuu Vähiravifondi Kingitud Elu saab toetada helistades annetustelefonide numbritel:
900 4005 (5 eurot)
900 4010 (10 eurot)
900 4050 (25 eurot).
Kogu annetatud summa läheb Vähiravifondile Kingitud Elu.