Firma otsus tuleneb Finnairi kolmapäeval tehtud otsusest katkestada tellimuslennud Dubaisse ja vähendada lendude mahtu Egiptusesse seoses USA terrorirünnakust lähtuva ebakindlusega nendes piirkondades, ütles kolmapäeva õhtul BNS-ile Wris Toursi esindaja Argo Kasela.

Kuna Wris Toursi Dubai ja Egiptuse puhkusepaketid põhinevad Finnairi lendudel, katkestab Wris Tours nende reiside müügi, teatas Kasela.

“Oleme moraalselt ja materiaalselt olnud valmis tagasilöökideks juba alates USA-s toimunud terroriaktist,” ütles Kasela. Ta lisas, et 13 Wris Toursi sihtkohast jäävad reisid toimima veel 11.

“Palju hullemas seisus on firmad, kes tegid ainult ühe sihtkohaga reise,” sõnas ta.

Plaani kohaselt pidid Wris Toursi iga-aastaselt korraldatavad Dubai ja Egiptuse lennud algama alates oktoobri keskpaigast.

Wris Toursi informatsiooni kohaselt, mis on pärit Egiptuse naabermaadest, ei peeta praegu Egiptusesse reisimist turvaliseks ning vähenenud on ka huvi nende reisipakettide vastu.

Reisijatele, kes on broneerinud Dubai või Egiptuse paketi, pakub Wris Tours võimalusi lükata reis edasi kuni olukorra normaliseerumiseni või valida asendusreis mõnda teise sihtkohta. Soovi korral ostab Wris Tours reisi ka tagasi. Samuti töötab firma uute sihtkohtade kallal, et tekkinud tühimikku täita.