Tänavat ei taheta kinni panna samal ajal Narva maantee remondiga. "Muidu ei ole seal kandis üldse kusagil liigelda," selgitas Tarmo Sulg kommunaalametist.

Aprillis teatas linn, et alates 25. maist kuni 31. augustini suletakse seoses teeremondiga liiklus Weizenbergi tänaval. 21. mail täpsustati, et seda ei tehta seda siiski enne juulit. Remont pidanuks algama juuli keskel, ent seda pole siiani alustatud.

Tallinna kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sulg ütles Delfile, et tänava remont on edasi lükkunud sellepärast, et samal ajal on osaliselt suletud olnud Narva maantee. Teetööde teostamiseks Tallinnas tuleb eelnevalt hinnata nende mõju kogu pealinna liiklusoludele, selgitas Sulg.

„Seoses Narva maantee remondiga on teda edasi lükatud, sel põhjusel, et kui ka Weizenbergi tänav kinni pannakse, ei ole seal kandis üldse kusagil liigelda. Weizenbergi tänava remont on aga jätkuvalt plaanis,“ ütles Sulg.

"Liiklusolude täiendava halvendamise vältimiseks jõuti Tallinna transpordiametiga kokkuleppele, et Weizenbergi tänava rekonstrueerimistöödega ei alustata enne, kui tööd Narva maanteel on lõppjärgus," lisas ta.

Tallinna kommunaalamet on Weizenbergi tänava rekonstrueerimise ehitustööde teostaja leidmiseks välja kuulutanud riigihanke, mille pakkumiste esitamise tähtaeg on 13.08.2015.

Tänava rekonstrueerimise ehitustööd on planeeritud ajavahemikku 15.09.2015 - 01.07.2016.