Sõidutalong hakkab senise 96 sendi asemel maksma üks euro ning kümnest piletist koosnev talongiraamat 6,39 euro asemel kaheksa eurot.

Tunnipileti hind tõuseb 1,02 eurolt 1,2 eurole ja kümnest piletist koosnev tunnipileti raamat 8,31 eurolt kümmele eurole.

Tunnipilet hakkab maksma 1,2 eurot, päevakaart elektroonilisena 3 ja paberkandjal 4 eurot, vastav kolme päeva kaart 5 või 6 eurot (nädalalõpu kasutajatele), viie päeva või 120 tunni kaart 6 või 7 eurot (töönädalal kasutajatele) ja 30 päeva kaart kas 18,5 või 27 eurot.

Perioodikaarti 30 päevaks on võimalik soetada elektroonilisena ka kuni kolmeks järjestikuseks perioodiks. 30 päeva elektroonilise sooduskaardi hind on 7 eurot ja pabersooduskaardil 10 eurot.

Volikogu otsusega ühendatakse sooduskaartide alla nii senised õpilaskaardid kui ka ülejäänud sooduskaardid. Sooduskaardid kehtivad kõigile senistele soodustuse kasutajatele – pensionäridele, kolme ja enama lapsega pere vanematele jt. Lisaks saavad sõidusoodustuse kõik toimetulekutoetust saavate perede liikmed ning taas on õigus sooduskaarti kasutada ka mittetallinlastest üliõpilastel.