Keskuse hinnangul tuleb omalt poolt panustada positiivsetesse projektidesse, mis annavad lisaväärtust nii rahvusringhäälingule kui tuhandetele vaatajatele ja keskuse külastajatele.

Viru keskuse juhatuse liikme Ants Vasara sõnul on “Ringvaate” salvestamist Viru keskuse aatriumis arutatud ka varem ning 2008 aasta sügisel kohtuti sel teemal ka ERR juhtkonna liikmete ja saatetiimiga.

Vasar kinnitab, et keskuse valmisolek „Ringvaate“ eetrisseandmiseks otse Viru keskuse aatriumist oli olemas siis ja on ka praegu. „Kahtlemata on tegu positiivse reklaamiga ning oleme valmis pakkuma selleks vajalikku pinda tasuta,“ ütles Vasar.

“Ringvaate” kolimisest Viru keskusesse oli Vasara kinnitusel juttu ka eelmise aasta lõpus, kuid otsustamine lükati edasi. Suve algul sai Viru Keskuse juht oma järelpärimisele vastuse, et on otsustatud Solarise kasuks, põhjenduseks, et Viru keskuses oleks tekkinud probleeme kogu saatetehnika hoidmisega.

Vasara sõnul on meediast läbi jooksnud info, justkui loobuti Solarise kasuks Viru keskuse kõrgemate hindade tõttu, kuid see info ei vasta tõele. „Rendi maksumusest ei ole meil konkreetselt juttu olnud, kuid olin siis ja olen ka nüüd valmis piirduma vaid otseste kulude tasumisega,“ kinnitas Vasar.

Vasara sõnul on selle projekti puhul tegemist hea ja atraktiivse meelelahutusega, mis keskuse külastajatele kindlasti positiivselt mõjub ja elevust tekitab, samas toob see saate rahvale lähemale ning mõjutab eeldatavasti ka vaadatavust „Ma arvan, et sellistele projektidele tuleb omalt poolt õlg alla panna ja selleks on Viru keskus ka valmis,“ kommenteeris Vasar.