Beebipakkides on palju asju, mida väikelapsel ja noorel perel vaja läheb. Viljandi linna pakutavas pakis on meriinovillane tekk, kapuutsiga bambusekiust vannilina, suur meriinovillane pleed, vannirätikute komplekt, kolm paari riidest mähkmeid, neli riidest mähkmesisu ja närimislelu Vulli Sophie.

Viljandi abilinnapea Janika Gedvil on lootusrikas, et vanemad valivad beebipaki, sest see on kokku pandud spetsiaalselt Viljandi linna laste jaoks, selles olevad esemed on kõrge kvaliteediga, naturaalsest materjalist ja kestavad kaua. "Lähtusimegi ideest, et olgu pigem vähem aga kvaliteetsemad esemed, mida väike linlane saab kasutada võimalikult kaua," ütles Gedvil.

Värsked lapsevanemad saavad valida sünnitoetuse ja beebipaki vahel sünnitoetuse avaldust täites. Avalduse saab täita Viljandi linna kodulehel www.viljandi.ee/e-teenused või paberkandjal linnavalitsuse hoonetes. Beebipaki näidisega saab tutvuda raekoja sekretäri juures ning selle valinud lapsevanemad saavad paki kätte linnavalitsuse sotsiaalametist aadressil J. Laidoneri plats 5a.