Nimelt ütles eelmisel nädalal riigikogulane Tiina Kangro oma sotsiaalmeedia postituses, et "vaimseid värdjaid jagub Eestis ikka tõesti kõikjale." Kangrot vihastas Hardi Volmeri Õhtulehele poetatud tõdemus, et suurt ja olulist poliittööd pole muusik ja filmimees riigikogus veel ette võtnud, on pigem niisama tiksunud.

"Vaadates viimase aja diskussioone ütlen, et jah, parlamendis on ka selliseid inimesi, kelle panus on suhteliselt tagasihoidlik. Aga on ka neid, kes tõesti teevad oma tööd ka une arvelt. Halbu sõnu teiste inimeste kritiseerimiseks ma ei kasutaks, aga see, et ühe saadiku töötulemus ja teise saadiku töötulemus pole võrdsed, on tõsi," kirjutas Ladõnskaja sotsiaalmeedias.

Riigikogu liige ja õiguskomisjoni kuuluv saadik Volmer ütles pühapäeval Õhtulehele antud intervjuus: "Mina olen siin (riigikogus - toim) vaikselt tiksunud ja pole suure poliitika kallale veel asunud. Süvenenud olen vaid nendesse eelnõudesse, mis mind isiklikult huvitavad." Nestor nentis, et Volmeri puhul oli pigem tegu enesekriitilise irooniaga, kirjutas Delfi.

"Hardi on olnud väga korralik parlamendiliige, ma ei tea, et kellelgi tema suhtes pretensioone oleks," sõnas Nestor Delfile. Ta lisab, et kriitiline meel tuleneb ilmselt sellest, et poliitilised vangerdused on Volmeri viinud õiguskomisjoni. "Talle oleks kindlasti südamelähedasem kultuurikomisjon, sest adub seda maailma paremini," lausus Nestor ja lisas, et sellest hoolimata sellest osaleb Volmer aktiivselt õiguskomisjoni aruteludes ja pakub ka ise lahendusi välja.

Tiina Kangro sotsiaalmeedia postitus: