Emori raadioauditooriumi päevikuuringu andmetel kasvab raadiokuulamise aeg oluliselt koos vanusega. Kui 12-19-aastased kuulavad raadiot ainult kaks ja veerand tundi, siis 20-49-aastased juba üle nelja tunni ja 50-74-aastased koguni viis ja pool tundi päevas, selgus uuringust.

Kolmest peamisest raadiokuulamise kohast mängib raadio kõige rohkem kodus — kaks ja pool tundi päevas, töö juures kuulatakse raadiot keskmiselt tund päevas ja autos veerand tundi.

Eri vanuserühmades on raadio kuulamise kohad erinevad. 12-19-aastased kuulavad raadiot peamiselt kodus. Tööealistel ehk 20-49 aastastel on oluliseks raadiokuulamise kohaks ka töökoht ning nemad kuulavad raadiot kõige rohkem autoroolis.

Raadiokuulamise aeg jaguneb raadiokanalite vahel selliselt: Vikerraadio 19 protsenti, Raadio Elmar 16 protsenti, Raadio 4 12 protsenti, Raadio 2 seitse protsenti, Sky Plus kuus protsenti, Russkoje Radio kuus protsenti, Raadio Kuku viis protsenti, Raadio 100 FM neli protsenti, Raadio Uuno neli protsenti ja Sky Raadio kolm protsenti. Ülejäänud kanalite osaks on kokku 18 protsenti.

Andmete allikas on Emori esimese kvartali raadioauditooriumi päevikuuring, mille käigus märkisid oma raadiokuulamise üles 3530 Eesti elanikku vanuses 12-74 eluaastat.