Pärast seda, kui kuus kuud linnavalitsuse avalikke suhteid juhtinud Maily-Maria Kiviselg otsustas ametist lahkuda, korraldas linnavalitsus oma töö ümber. 1. juunist liidetakse ühe teenistuse alla protokollinõunik, välissuhete nõunik ja senised avalike suhete teenistuse töötajad, nende ülemuseks saab Tomson, kirjutab Pärnu Postimees.

Riigikogus Res Publicat ja Pärnu linnavolikogus IRLi esindanud Tomson on enamiku oma elust töötanud teleajakirjanikuna. “Ma ei hinda inimesi nende erakondliku kuuluvuse järgi,” lausus Viisitamm. IRL kuulub Pärnu linnavolikogus opositsiooni.

Viisitamme linnapeaks olemise ajal on linnavalitsuse maine eest hoolitsenud keskerakondlane Asser Jaanimets ning erakondadesse mitte kuuluvad Kiviselg ja Signe Leesmann. Kõik nad on sellest tööst loobunud, kuigi Kiviseljale maksti teistest teenistuse juhtidest kõrgemat palka.

Linnavalitsusele on avalike suhete osas nõu andnud kommunikatsioonibüroo Jugaste, Liiva ja Seimann, keskerakondlane Madis Salum ja OÜ Passion. Viimasele maksab linnavalitsus aasta lõpuni iga kuu ligi 60 000 krooni, et see mainekujundusalaseid teenuseid osutaks.