"Rein Kilk tiris mind koosolekul kõrvast ning tekitas muid kehavigastusi," ütles Viisitamm ERR-ile.

Viisitamme sõnul on talle Kilgi pool tekitatud vigastused, sh verevalumid kehal ka fikseeritud, kuid kinnitas, et tema ei ole politseile juhtumi kohta avaldust teinud.

"Eile helistati mulle politseist ja kutsuti seoses selle intsidendiga advokaadibüroos ülekuulamisele ning täna käisingi Põhja prefektuuris juhtumi kohta ütlusi andmas," rääkis Viisitamm.

Viisitamm märkis, et Kilk süüdistas teda koosolekul alusetult valedes äriotsustes, kuigi ta on enda sõnul kõiges Kilgi enda juhtnööre järginud.

Närvid vedasid alt

Viisitamm rääkis Delfile, et Kilgi psüühiline tervis on viimasel ajal kehvavõitu, kuigi selline käitumine on talle aastaid omane olnud. "Tunnen teda lähedalt juba aastaid. Ilmselt ka majanduslikult rasked ajad on tal tekitanud sellise seisundi. Aga läbi ajaloo on ta arvanud, et tema hädades on kõik teised süüdi," kommenteeris ta.

Kilk on Viisitamme jutu järgi ka teiste alluvate kallal vägivaldne olnud. "Ta on oma tegevjuhile - Eero Mikenbergile - rusikaga pähe löönud," tõi Viisitamm näite.

Lisaks kõrvast tirimisele oli Kilk Viisitamme käele verevalumid tekitanud, surudes kätt niivõrd kõvasti. Samuti ei lubanud ta Viisitammel ruumist lahkuda. "Olin seisukohal, et sellises afektiseisundis ei ole mõtet seda koosolekut pidada. Kui tõusin püsti, siis ta jõuga lükkas mu tagasi istuma ja ei lasknud mul ära minna" kirjeldas ta.

Viisitamm tuli koosolekule selleks, et Kilgiga koostöö lõpetada. Kolmapäevast Viisitamm enam Kilgi firmas ei tööta. "Lõpuks tuli ta ka ukse eest ära. Välisuksel tahtis mind veel välja saata, aga keeldusin, ütlesin et lähen ise, mul pole tema eskorti vaja," meenutas Viisitamm.